Klónok harca

Klónok harca

Fast fashion-koppintás: Mango

2014. november 17. - roxig

Nem csak a dizájner-cuccokat, hanem az egyébként megfizethető fast fashion üzletek kínálatát is hamar lemásolják a kínaiak. Eladótól függően a Zarára vagy a Mangóra szakosodnak, ahol általában legalább féláron lehet hozzájutni az egyébként rendszeresen túlárazott cuccokhoz.

És mielőtt jönnek a negatív kommentek, hogy ezek biztos hamisítványok, vagy minőségben nem ugyanolyanok: rendeltem már magamnak mangos pénztárcát az alább listázott eladók egyikétől, és tökéletesen ugyanolyan, mint az üzletben: eredeti nejlonnal és árcédulával érkezik, ugyanannyi euro volt rajta feltüntetve, mint amennyi a hivatalos weboldalon vagy az üzletekben, minőségre is kinézetre is hibátlan, eredeti címkés.

tipp: a "mango bag' vagy 'mng bag' keresőszavakkal elképesztő kínálatot találni az oldalon, ennek kb egynegyedét használtam fel ehhez a poszthoz - ez annak is köszönhető, hogy több táska is előző szezonokból van, melyek már nincsenek fent se a mango.com, se a mangoutlet.com oldalakon.

1.

eredeti ár: + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: +free shipping (katt)

 mango2.jpg

2.

eredeti ár: 25 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 12,74 dollár +free shipping (katt)

mango3.jpg

3.

eredeti ár: 4595 forint + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 15,25 dollár + free shipping (katt)

mango1.jpg

4.

eredeti ár: 25 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 19,85 dollár + free shipping (katt)

mango4.jpg

 

5.

eredeti ár: 2995 forint + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár:13,99 dollár + free shipping (katt)

első_.jpg

6.

eredeti ár: 7995 forint + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: dollár +free shipping (katt)

második.png

7.

eredeti ár: 18 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 10,99 dollár + free shipping (katt)

harmadik.jpg

8.

eredeti ár: 40 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 19,99 dollár + 2,22 dollár szállítási költség (katt)

hetedik.jpg

9.

eredeti ár: 26,99 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 18,68 dollár + free shipping (katt)

negyedik.jpg

10.

eredeti ár: 30 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 17,85 dollár + free shipping (katt)

ötödik.jpg

11.

eredeti ár: 27 font + szállítási költség (katt)

aliexpresszes ár: 17,32 dollár + free shipping (katt)

hatodik.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://klonokharca.blog.hu/api/trackback/id/tr366772255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kyria 2014.11.18. 13:03:58

Nem csak az AliExpress koppintgat - bár kétségtelenül az a legnagyobb - van más alternatíva is. Én pl. a Chicwish-en olyan printmintás szoknyát rendeltem, amin mintha egy impresszionista festmény elevenedne meg (ha valakit érdekel: (www.chicwish.com/turn-back-time-scenic-print-midi-skirt.html), de van őszi erdős, görög szigetes, pipacsos, stb. ebből a fajtából és ez aztán nem jön szembe az utcán! A másik, amit nagyon kedvelek, a csipke, amiből a már említett Chicwish-en óriási a választék (csak pl.: www.chicwish.com/white-daisy-crochet-top.html vagy csipkeruha: www.chicwish.com/full-flower-cut-out-midi-dress.html), de nagyon jó a Sheinside is (mint pl.: www.sheinside.com/White-Long-Sleeve-Floral-Crochet-Hollow-Blouse-p-190568-cat-1733.html), utóbbi egyébként lényegesen olcsóbb. Arra kell vigyázni, hogy lehetőleg követéses szállítást kérjünk (kb. 2 dollár), mert a múltkor a Magyar Posta majdnem eltüntette a csomagomat (nem hagyott a kézbesítő értesítést, de mivel figyeltem, hogy mikor merre jár, tudtam, hogy megérkezett és kivertem a balhét, na így már megkaptam). A minőség tapasztalatom szerint jobb, mint pl. a Zara-ban, ahol ha nem azonnal kapja le az ember a fogasról, sokszor kihúzott szálakkal és rúzsfoltos "mintákkal" szembesül. Az Alie-val még igazi tapasztalatom nincs, igaz, kinéztem egy tüllszoknyát, de nem volt jó a hossza és rákérdeztem, hogy megcsinálják-e az általam megadott hosszúsággal? HÁT PERSZE, hogy megcsinálják, +5 $, így összesen 25 $ (és rögtön válaszoltak!). (Ha ilyen spéci kívánság van egyébként, az az eljárás, hogy lelevelezi az ember az adott eladóval - a kapcsolatfelvétel a jobb oldali hasábban található - és a megrendelést megcsinálja, de nem fizeti ki, mindaddig, míg át nem állítja az eladó a kialkudott árra. Ha ez megvan, akkor lehet fizetni és várni a cuccot:).
süti beállítások módosítása