Klónok harca

Klónok harca

Indul a Klónok harca!

vagyis az oldal, ahol dizájner cuccok kínai verziót keressük

2014. szeptember 28. - roxig

Ma már nem meglepő, ha a négyes hatos megállójában vagy az Ecseri úti metróállomáson várakozó, kissé ápolatlan, zsíros hajú, levált cipőtalpú lánykák patchwork Louis Vuitton baggel mászkálnak. Ez nem csak annak köszönhető, hogy a Tigrisen - nyugodjék békében - akár három-négyezerért is hozzá lehetett jutni az amúgy százszor ennyibe kerülő, exkluzív táskák botrányos hamisítványaihoz, hanem annak is, hogy a különböző online aukciós oldalakról, kis angoltudással pofátlanul olcsón be lehet rendelni. Az eBayen elég volt csak begépelni, hogy 'designer' vagy 'celebrity bag' és már özönlöttek is a műanyag Birkin-bag és Chanel utánzatok, amikre normál esetben akár több éves várólistát is rászámolnak. Pár évvel ezelőtt viszont megjelent az aliexpress és teljesen átírta a korábbi metódust, lassan pedig valóságos koppincs-birodalom jött létre, ahol akár a mostani kollekciós Moschino táskát és a legújabb Acne pulcsikollekciót is be lehet szerezni, az eredeti ár kábé ötödéért. 

Erre persze megalakultak a megkopasztós Facebook-eladók, akik ugyaninnen berendelik a természetesen kamu Nike AirMaxeket, majd 5-6 ezres haszonnal eladják az online vásárlásban cseppet sem jártas, jóhiszemű felhasználóknak. Hogy mennyire nevetséges, néha már-már pofátlan különbség rajzolódik ki az árak között, azt a Klónok harca fogja bebizonyítani. A legújabb, illetve klasszikus dizájner holmikat fogjuk itt összevetni az olcsóbb, aliexpresszes verziókkal, eladóval és elérhetőséggel feltüntetve, az eredmény pedig mindenképpen érdekes lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://klonokharca.blog.hu/api/trackback/id/tr856736949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása